VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Fiorentina såg sina europeiska förhoppningar släckas efter en 4-1 förlust mot Napoli förra helgen.

Speltips Fiorentina - Pescara

Deras chanser att utmana AC Milan försvann med det resultatet, eftersom Rossoneri tog en 3-0 seger över Bologna. Medan deras förhoppningar om en topp sex finish är borta, kan Paulo Sousa fortfarande plocka en till seger i sin sista match innan han lämnar över till Stefano Pioli.

Fiorentina släpper in många mål, men Pescara är allra sist

 

La Viola avslutar säsongen hemma mot bottenlaget Pescara, så de borde avsluta med en vinst. Efter att ha förlorat bara en hemmamatch på hela säsongen, rekar vi inget chockresultat från Pescara. Fiorentina har nu släppt in över ett mål per match hemma i genomsnitt, trots att säsongen startade med en stark defensiv statistik.

Fiorentina har lyckats hålla nollan i tre av sina senaste 14 hemmaligamatcher. Båda lagen har hittat nätet i 12 av deras senaste 16 på denna stadio i alla tävlingar. De har varit lite slappa i defensiven denna säsong, vilket har lett till att Sousa lämnar klubben.

Fiorentina har sett båda lagens göra mål i 61% av deras hemmamatcher. Tre av de fyra senaste mötena mellan dessa två har sett båda lagen göra mål, och vi rekar att båda lagen hittar baksidan av nätet. Vi lägger ett speltips på båda lagen gör mål i den här, som prissätts till 7/10 med ComeOn. Dessutom lägger vi ett betting tips på vinst för hemmalaget.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!