VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Inter Milan håller på att avsluta en alldeles fruktansvärd säsong, en säsong som har sett dem bränna genom chefer.

Speltips Inter Milan - Udinese

De skulle göra framsteg med sina nya kinesiska ägare, men de kommer att avsluta säsongen utanför de europeiska platserna. Kan de avsluta denna säsong med en seger över Udinese?

Inter lyckades vinna förra gången och slog Lazio 3-1 hemifrån. Det var ett bra resultat för Nerazzurri, som konstigt nog kom precis efter att deras hopp om att avsluta topp 6 hade förlorats. Det är nästan som att de ville undvika Europa League, där dom åkte ut i gruppspelen.

Dålig säsong, men San Siro är San Siro

 

Inter borde kunna visa en bättre prestation denna gång, medan de hoppas kunna fortsätta sin starka statistik på San Siro. De har hittat nätet i 94% av matcherna där, där alla utom en av deras matcher har producerat minst två mål. Det tyder på att det kommer att finnas ett par mål i deras sista match för säsongen, men vi rekar inte många mål.

Udinese kommer hit efter att ha sett två eller tre mål i 49% av sina Serie A-matcher, medan tre av de fem senaste mötena mellan dessa två har slutat med tre mål. Vi lägger ett speltips på ytterligare en match med två eller tre mål här, särskilt eftersom det har skett i fem av de sista sju. Vårt betting tips på två eller tre mål prissätts till 7/5 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!