VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Kan Roma hålla fast vid andraplatsen på säsongens sista helg? Den här matchen sålde ut snabbt, eftersom det är Francesco Tottis sista match som Roma-spelare.

Speltips Roma - Genoa

Roma är självklara favoriter, och det kan bli många mål

 

Han förväntas lämna efter en tung seger för Giallorossi, då Bookies pekar på en massiv seger för värdarna mot ett av lagen som är mest ur form i Italien.

Genua har varit hemska under de senaste sex månaderna och har vunnit tre av sina 22 sista matcher. De kommer upp mot ett Roma som flyger högt och ser ut att boka en andra plats i Serie A. De har gjort minst tre mål i fyra av sina fem senaste matcher. De gjorde 5 mot Chievo förra gången, medan de snittar 2,6 mål per match hemma.

Genua senaste resa till Juventus såg dem släppa in fyra mål, medan de dumpades med 3-0 mot Udinese också. De har varit dåliga mot de flesta topplagen och förlorade 5-0 hemma mot Atalanta för inte så länge sedan. Grifone är sämst på sina resor och gör bara 33% av sina mål på vägen, medan 61% av de mål som de har släppt in har kommit på bortaplan.

Vi rekar flertalet mål, men alla bör komma från hemmalaget. Roma har hållit nollan i 39% av sina hemmamatcher, medan Grifone har varit hemska framför målet på sina resor. Genua har misslyckats med att göra mål i 61% av sina bortamatcher, och de har inte gjort mål i sina sista fyra borta. Vi lägger därmed ett speltips på hemmalaget, samt ett betting tips på över 2.5 mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!