VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Napoli hoppas på ett mirakel denna söndag, eftersom de hoppas kunna ta över Roma och boka en plats till Champions League-gruppspelen nästa säsong.

Speltips Sampdoria - Napoli

De åker till Sampdoria på den sista dagen, medan Samps stadsrivaler Genua är uppe mot Roma. Kan resultaten falla rätt för Partenopei så att de kan få hoppa tillbaka till andraplatsen? Vi rekar att det verkar långsökt.

Napoli kommer nästan säkert att sätta press på Roma. Deras senaste form och odds på 2/11 med ComeOn föreslår en bortavinst i detta sammanhang. Partenopei har vunnit åtta av deras sista nio, och de hoppas avsluta säsongen starkt. Efter att ha slagit Fiorentina och Torino bekvämt – de två lagen direkt ovanför Samp – kommer de att förvänta sig att vinna enkelt här också.

Samp är starka, men inte tillräckligt starka

 

Värdarna är dock inte lika öppna som Napolis senaste motståndare. De har en stark defensiv denna säsong, med bara 1,06 mål per spel insläppta. De har släppt in exakt två mål hemma i fem matcher, med deras andra 13 har släppt in ett eller färre.

Vi lägger ett betting tips på under 4,5 mål på 21/20 med ComeOn. Sampdoria kommer in i denna efter att ha producerat fyra mål eller färre i 89% av sina hemmamatcher. Även högproucerande Napoli har sett under 4,5 mål i 78% av deras Serie A-matcher denna säsong. Med besökarna i bra form och med massiva odds får dom definitivt vårt speltips, speciellt när du tänker på att det brukar bli få mål när dessa två lag möts.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!