VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Torinos säsong sparkade av med europeiska ambitioner och stor spänning över sin nya internationella målvakt. Saker har förändrats sedan dess.

Speltips Torino - Sassuolo

Klubben ligger mitt i tabellen tack vare några stora misstag av Joe Hart, den lånade spelaren från Manchester City, som inte har hållit nollan sedan januari, och han kommer troligen att kämpa igen idag.

Det har inte helt gått Torinos väg på sistone

 

Il Toro ligger i mitten av tabellen och förlorade sina chanser att ta sig till Europa för ett tag sedan. Men de är favoriter att plocka poängen i den här matchen, säsongens sista, trots två hemska resultat nyligen. I deras sista hemmamatch blev dom hamrade med 5-0 mot Napoli. De följde upp det med en förlust mot Genua. Med bara en seger på sex, borde Torino kämpa för att få ett resultat här.

 

Sassuolo har gått obesegrade genom 7 matcher. Dom har gjort mål i 94% av sina bortamatcher, och vi rekar att dom kommer hitta nätet här också.

Torino har inte vunnit någon av sina sista fem hemma, medan de inte har slagit ett lag förutom i de två första matcherna i 2017. Samtidigt har Sassuolo kommit igång för sent, men dom har vunnit mot Empoli och Inter Milan.

Med Sassuolo i bra form, och då Torino misslyckats med att vinna över hälften av sina hemmamatcher, lägger vi ett betting tips på att besökarna undviker förlust. Torino har inte vunnit något av de senaste fem mötena mellan dessa två lag, så vårt speltips hamnar på Neroverdi på dubbelchans-marknaden 13/10 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!