VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Furman fortsätter att rulla vidare i CIT turneringen, och dom kommer vilja fortsätta den trenden när dom åker till St. Peter’s för den andra semifinalen. Paladins slog South Carolina Upstate och Campbell i grymma vinster på bortaplan.

SPeltips Peter’s Peacocks - Furman Paladins

Peacocks hämtade också några vinster i Albany och Texas State, och denna matchen blir första gången dom spelar på hemmaplan i denna turnering.

Furman hade inte ett det starkaste avslutet när dom förlorade 3 av deras 4 sista matcher i ordinarie säsongen, men dom jobbade snabbt upp sig i CIT. Dom slog SC-Upstate med 79-64 och slog Campbell med 79-64.

St.Peter’s kom tillbaka och överlevde i deras andra match mot Texas State med 49-44. Bobcats ledde med 21-4 med 8:36 kvar i andra halvan, men Peacocks kom tillbaka starkt och hade 23-23 i pausen.

 

Furman har:

6-0 ATS på deras 6 non-conference matcher.

12-4 ATS på deras senaste 16 matcher totalt.

 

St. Peter’s har:

4-11 ATS på deras 15 senaste hemmamatcher med positiv statistik på bortaplan.

0-7 Over i deras 7 non-conference matcher.
St. Peter’s spelar genom att dra ned matchen till ett långsamt tempo, men den taktiken är lite uttjatad och funkade knappt i deras senaste match. Dom har antagligen mött sin överman i Furman, som endast släpper in 64.9 poäng per match i genomsnitt denna säsong.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!