VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Coastal Carolina tog 1-0 ledningen i CBI finalen efter att ha vunnit med 91-81 på hemmaplan.

Speltips Wyoming - Coastal Carolina

The Chanticleers hade fler antal skottförsök, och lyckades vinna den matchen. Dom måste nu få en till vinst för att plocka titeln, men det kommer i form av 2 försök mot Wyoming, på onsdag på fredag.

Det finns en chans att Coastal Carolina kan torska stenhårt denna onsdagskväll. Colton Ray-St Cyr är ute för resten av turneringen efter en knäskada. I första matchen gjorde han 14 poäng på 22 minuter. Han har gjort mer än 12 poäng i 3 av hans 4 senaste tävlingar. Två andra spelare är också ifrågasättbara om dom kommer kunna spela.

Demario Beck fick också en knäskada i första matchen. Han gjorde 15 poäng på 31 minuter, och har gjort över 15 poäng i 4 matcher på raken. Den bästa anfallaren Shivaughn Wiggins är också skadad.

Wyoming spelade inte alls dåligt i första matchen, speciellt i offensiven. Dom träffade 44% av sina skott, och gjorde 13 3-poängare.

Cowboys har en del skador, men inte mot dom viktiga spelarna.

 

Coastal Carolina har:

1-4 ATS på deras 5 senaste bortamatcher.

0-6 på deras 6 senaste matcher som underdogs på bortaplan mellan 7-12.5 poäng.

 

Wyoming har:

5-1 ATS på deras 6 senaste hemmamatcher.

8-3 ATS på deras 11 senaste matcher efter en ATS förlust.
Skadorna som plågar Chanticleers borde ge Wyoming ett övertag. Dom är 12-6 mot spreaden på hemmaplan, och Coastal Carolina tillåter 80 poäng i genomsnitt per match

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!