VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Saker började ljusna för Wolfsburg när coach Andries Jonker guidade dem till fyra obesegrade matcher i rad (W2 D2) efter att ha tagit över, men med tre förluster från deras sista fyra Bundesliga matcher (W1 L3) börjar trycket att byggas upp.

Speltips Wolfsburg - Bayern München

Wolfsburgs 33 poäng är en av deras sämsta statistik någonsin vid den här tidpunkten i ligan, och även om Wolfsburg har en bekväm fempoängskudde ovanför automatisk nedflyttning är Wolves bara en poäng ovanför Augsburg och nedflyttnings playoff platserna – inte idealt för ett lag som tävlade i Champions League för bara 12 månader sedan.

Bayern München verkade inte optimala i sin återkomst till ligaboll fotboll i helgen (2-2 på hemmaplan mot Mainz) och blev slagna av Borussia Dortmund i sin utslagning i semifinalen i DFB Pokal på onsdagen (en 3-2 förlust hemma). Carlo Ancellotis lag har dock fortfarande en bekväm åtta poängs ledning i Bundesliga, och om andra resultat går deras väg i helgen – om 2:a placerade RB Leipzig förlorar mot Ingolstadt – kan hans män hävda titeln med en seger idag. I själva verket har Bayern München förseglat en titel med segrar mot Wolfsburg två gånger före (2003 och 2008).

Wolfsburgs ”nya” tränare verkar veta hur man får det bästa ut ur den tidigare Bayern München-anfallaren Mario Gomez (14 mål hittills denna säsong). Gomez har spelat i varje match som Jonker har dirigerat i tyska Bundesliga, och har gjort 17 mål (minst ett mål i alla utom två matcher) under den här perioden, vi rekar honom att göra mål mot sin tidigare klubb på 9/4 med Comeon, särskilt som Bayern München är utan målvakt Manuel Neuer.

När det gäller vårt speltips, förväntar oss att Wolfsburg är motståndskraftigt, men besökarna bör i slutändan ha övertaget. Baserat på Bayern Münchens senaste prestationer, förvänta dig inte en utklassning, men en snygg 2-1 Bayern München vinst på 15/2 med Comeon ser oerhört rimligt ut.

Fler betting tips för Bundesliga hittar du här

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!