VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Förra säsongens Champions League-finalister Wolfsburg vann den första delen av deras nedflyttningsplayoffs mot Eintracht Braunschweig.

Speltips Eintracht Braunschweig - Wolfsburg

Det bör bli en jämn affär

 

Deras 1-0 seger är inte vad någon skulle kalla övertygade. Bundesliga-laget har haft en hemsk säsong, men de måste pressa framåt i det andra benet för att se till att den inte blir ännu sämre.

Wolfsburg borde åtminstone vara övertygade om att lägga till på Mario Gomez straff från första benet, eftersom de står inför ett Eintracht Braunschweig som har släppt in alldeles för många mål hemma denna säsong. Trots att dom slutade trea i andradivisionen såg värdarna båda lagen göra mål i 76% av sina hemmamatcher. Efter att ha släppt in nio mål i sina sista fyra matcher rekar vi att hemmalaget släpper in mål.

Wolfsburg har gjort mål i sex av sina sista sju bortamatcher, och de hittade nätet i 71% av sina utflykter i Bundesliga. Deras statistik är imponerande mot majoriteten av lagen, efter att ha hittat nätet mot varje lag i ligan från sjunde nedåt. Vi kan se dem få ett mål i detta sammanhang, men vi tror att Bundesliga-laget kommer att hitta nätet efter halvtid.

Att Wolfsburg gör mål i andra halvlek är värderat på 8/11 med ComeOn. Vi tror att Bundesliga-laget måste pressa fram, speciellt med tanke på hur bra Braunschweigs offensiv faktiskt är, och därför lägger vi ett speltips på att besökarna gör mål efter halvtid. Dessutom lägger vi ett betting tips på att båda lagen gör mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!