VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

I början av säsongen hade väldigt få personer förutspått att dessa två lag skulle åka till Wembley för att slåss för en plats i Premier League.

Speltips Huddersfield - Reading

Båda lagen slutade i botten åtta förra säsongen  men har haft fantastiska säsonger den här gången och är värda deras plats i finalen genom att ha kommit igenom tuffa matcher för att komma hit.

Det var under 2,5 mål i alla fyra benen av play-off semifinalerna och Huddersfield tog sig igenom på straffar mot Sheffield Wednesday och Reading med en 1-0 vinst i andra benet över Fulham. Vi rekar att detta kommer att bli en jämn match.

En riktigt vass anfallare

 

Reading har Yann Kermorgant, den mest produktiva anfallaren i båda dessa lagen den här säsongen, med imponerande 19 ligamål från bara 36 starter. Veteranfransmannen nätade det avgörande målet i semifinalen och är i utmärkt form med 9 mål i sina senaste 10 matcher. Vi lägger därför ett betting tips på Kermorgant att göra mål när som helst vid 11/4.

Huddersfield ser inte så tilltalande ut vid 13/10 för att vinna inom 90 minuter, eftersom de inte har vunnit många matcher på sistone, och med tanke på att deras enda mål i 210 minuters matchen gjordes av en Wednesday-spelare. Reading ser i allra högsta grad förmögna ut att ta det till övertid, vilket gör att vi lägger ett betting tips på Reading eller Oavgjort vid 8/13.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!