VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Den största händelsen av hockey-året har äntligen kommit, som Nashville Predators står inför nuvarande mästarna, Pittsburgh Penguins, i match 1 av Stanley Cup-finalen.

Speltips Nashville Predators - Pittsburgh Penguins

Nashville’s första Stanley Cup final

 

Nashville Predators (53-32-13) har nått sin första Stanley Cup-final i sin 19-åriga existens på ett häpnadsväckande sätt, och de kvalificerade sig för postseason som de allra sist-seedade från Western Conference. De trampade sönder Chicago Blackhawks i första omgången (4-0), och skickade iväg St. Louis Blues i andra (4-2), och sedan tog de sig förbi Anaheim Ducks i konferensfinalen (4-2). Detta har skapat en en konferensmästare med lägst antal insläppta mål (1.81) under de senaste 10 åren, med bara Los Angeles Kings som släppt in färre under den sträckan (1,57 år 2012). Preds har inte heller varit målskygga, med den näst högsta kvantiteten snipes per match under den pågående eftersäsongen (2.94).

Pittsburgh har gjort det högsta antalet mål per match (3,05) under 2017-playoffsen och blev det första laget för att nå Stanley Cup-finalen för två år i rad, sedan de gjorde samma sak för åtta år sedan (2008 och ’09),

Penguins har stark statistik mot Nashville, och har plockat åtta segrar under sina 10 möten (8-2-0), däribland fyra segrar av fem head-to-head möten i Pittsburgh (4-1-0). Penguins har vunnit 3 hemmamatcher i rad, och står inför ett Preds som har vunnit bara två av sina fem senaste bortamatcher. Med detta sagt, rekar vi att Under nog är en bättre satsning här, då båda målvakterna har varit i utmärkt form och då Nashville definitivt är i stånd att skapa problem, efter att ha plockat öppningsmatchen i alla tre tidigare serierna under den pågående eftersäsongen. Vi lägger därför ett betting tips på Under 5.5.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!