VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Med tanke på att Celtas hemmastatistik är ganska stark och att Athletic har inte gjort så bra ifrån sig på bortaplan den här säsongen, är odds på 4/5 för en bortaseger väldigt iögonfallande, främst eftersom de har mycket mer på spel och sannolikt kommer att möta ett Celta reservlag. Matcher på Balaidos producerar generellt mål men det här ser ut som om det blir en match med få sådana.

Speltips Celta Vigo - Athletic Bilbao

Celta kommer att se fram emot sin semifinal i Europa League mot Manchester United på torsdagen. Med tanke på att de aldrig har vunnit en trofé, kommer denna tävling att vara prioriterad och med inget att spela för i La Liga borde vi se ett väldigt försvagat Celta här. De har spelat med reservspelare i ligan i flera veckor nu och det är ingen stor överraskning att deras form har drabbats av 4 förluster i deras senaste 5 matcher. De har misslyckats med att göra mål i 3 av deras senaste 4 hemmamatcher och det har varit fallet i 38% av deras hemmamatcher den här säsongen i La Liga, vilket är lite av en överraskning.

Athletic kommer säkert att känna att de kan hålla Celta Vigo tysta med tanke på att Iago Aspas nästan säkert kommer att vila. Baskerna har varit i bra form, med 5 segrar från deras sista 6, och de har varit mycket mer övertygande på vägen med vinster i 3 av sina sista 4 ligamatcher på bortaplan.

Athletic på bortaplan snittar den här säsongen i genomsnittet bara 2,13 mål per match, och med tanke på att Celta kommer vila sina bättre offensiva spelare, rekar vi Under 2.5 mål på 17/20.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!