VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Leganes plockade upp en massiv seger i mitten av veckan för att driva dem till randen av säkerhet.

Speltips Eibar - Leganes

Deras 3-0 seger mot Las Palmas var en av deras mest övertygande matcher av säsongen och den flyttade dem sex poäng bort från nedflyttningsstrecket med bara fyra matcher kvar att spela. Om de kan hitta den nivån igen här, borde de orsaka Eibar problem och mål i båda ändar ser sannolikt ut.

Eibars senaste form har inte varit bra och de har åkt ut ur Europa League som ett resultat, men det faktum att något av dessa lag är i Spaniens högsta liga är ganska anmärkningsvärt i sig. Eibar ser säkra på att avsluta i den övre halvan vilket är en fantastisk prestation och de har gjort många mål denna säsong. De snittar 1,53 per match vilket är den femte bästa statistiken i La Liga och hemma mot kämpande motstånd, bör de verkligen hitta baksidan av nätet.

De har släppt in i 74% av deras matcher men och båda lagen har skett i 56% av dem. Matcher på Estadio Municipal de Ipurúa i La Liga denna säsong snittar 2,75 mål per match så det finns gott om anledning att förvänta sig mål.

Båda lagen har skett i 4 av Leganes sista 6 matcher och det verkar som om de har varit villiga att ta några chanser för att hitta segrar, vilket har resulterat i högre antal plockade poäng. Med tanke på att Eibar har släppt in i alla sina sista fyra hemmamatcher, rekar vi Båda lagen att göra poäng på 19/20.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!