VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Evertons kamp på bortaplan fortsatte förra helgen när de spelade ut en mållös oavgjord mot West Ham, och det utökar deras obesegrade period till fyra matcher i Premier League och håller dem bekvämt på 7:e plats i tabellen.

Speltips Everton - Chelsea

Med bara fyra matcher kvar är de 14 poäng över av West Brom under dem, och även med The Baggies spel i handen ser det extremt osannolikt ut att de kommer att falla ner i tabellen. Istället kommer The Toffees titta upp. Arsenal har två spel i hand på dem men de är bara två poäng över, och Manchester United är bara sex poäng över på femte.

Det här är där deras utmärkta form på Goodison Park kommer till spel. De har vunnit åtta ligamatcher i rad hemma och gjort enorma 29 mål i processen, och bankade till och med på Manchester City med 4-0.

Detta kommer att oroa Chelsea, som befinner sig i en osannolik kamp för Premier League-titeln, med tanke på deras dominans i början av säsongen. Tottenham har tyst rört sig uppåt, och befinner sig nu bara fyra poäng bakom ledarna, så Antonio Contes män har inte råd med några tabbar.

Odds på 7/10 för Båda lagen ser ut som ett utmärkt pris, så jag rekar det tillsammans med ett speltips på 1-1 vid 6/1. Jag tittar också på Romelu Lukaku för att göra mål när som helst på 6/5. Den belgiska anfallaren kommer att vara angelägen om att imponera på sin tidigare klubb och leder Premier League-poängsligan med 24 mål denna säsong, varav 16 har kommit till på Goodison Park.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!