VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Efter deras 1-1 match i första benet, vilket av dessa två kommer boka sin plats i den näst bästa nivån av tysk fotboll nästa säsong?

Speltips 1860 München - Jahn Regensburg

Två olika divisioner mot varandra

 

1860 München gjorde mål sent för att komma tillbaka i den matchen, och efter det behövde dom hålla fast vid 1-1 efter att ha gått ner till 10 män. Jahn Regensburg kan förvänta sig en helt annan typ av match när de reser till Allianz Arena, och det första benet innebär att laget från den tredje divisionen måste pressa framåt för att få ett resultat denna tisdag.

Att köra framåt på bortaplan är inte något Regensburg är rädda för, då de gjorde mål i 84% av sina bortamatcher i den ordinarie säsongen. Deras enda problem var att hålla bollen ute i andra änden, och 68% av deras resor såg båda lagen göra mål. De bör vara oroliga inför denna, speciellt då de bara lyckades med att hålla nollan en gång mot resten av topp 8 i tredjedivisionen. Att resa till Allianz Arena och möta 1860 kommer visa sig vara ett ännu hårdare test.

1860 Münchens starka hemmaform såg massiva 71% av sina hemmamatcher skapa mål i båda ändarna. Med bara tre rena lakan under säsongen, rekar vi ett mål för Regensburg. De avslutade säsongen genom att göra mål i sina sista nio matcher, och de lyckades bara hålla nollan i två av dem. Laget från andradivisionen har hittat nätet i nio av sina sista 10 hemma, och sju av deras nio sista har sett båda lagen hitta nätet.

Därför lägger vi ett betting tips på att båda lagen gör mål, samt ett speltips i form av kryss.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!