VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Adelaide United regeringstid som mästare i Australien är nästan över, men trots sin fruktansvärda säsong de ser ut som de planerar att avsluta det med lite resultat.

Speltips Adelaide United - Perth Glory

Deras 3-2 seger mot Central Coast Mariners förra helgen gör det fyra matcher obesegrade och två segrar på rad. Detta är första gången de har vunnit flera i rad sedan de två sista matcherna i förra säsongen, men de vinsterna innebar att dem fick lyfta Hyundai A-League Championship bucklan.

Omständigheterna är lite annorlunda den här gången. Värdarna sitter botten av A-League med bara 20 poäng från sina 24 matcher. Det finns bara tre matcher kvar i den ordinarie säsongen, och med sista playoff platsen 11 poäng ovanför dem, är deras hopp på mästerskapet över.

Perth Glory är nära att säkra sin plats i topp sex, men de är inte riktigt där ännu. De förlorade 3-0 hemma mot bekräftade Hyundai A-League Premiership mästarna Sydney FC förra gången, och det följde en 4-1 förlust mot Melbourne Victory.

De har funnit nätet i alla utom två av deras 12 bortamatcher, men de har bara hållit nollan en gång på bortaplan på hela säsongen. Detta kommer som goda nyheter för Babacar Diawara, som har samlat in fyra mål i sina tre senaste matcher för Adelaide United och ser ut att vara  i fin form. Ett bet på honom att göra mål när som helst på 13/10 ser ut att ha bra värde här, samt en 2-2 korrekt resultat bedömning på 17/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!