VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Den största matchen i klubbkalendern sätter igång i Cardiff denna lördagskväll, med La Liga-mästarna Real Madrid som kan bli det första lag i historien att lyckas behålla en Champions League-tltel, men också med de magnifika Serie A-mästarna Juventus som vill stoppa dem från att göra det.

Speltips Juventus - Real Madrid

Real vill bli historiska, men vi tror inte att dom har vad som krävs

 

Juventus har utan tvekan haft det lättare inför den här viktiga matchen, då de säkrade Serie A-titeln för ett tag sedan och fick därför chansen att vila många av sina stora spelare. Däremot tog det Real Madrid till de sista veckorna för att avgöra La Liga-titeln, men att de tog titeln från Barcelona kommer att ha gjort enormt mycket för Zinedine Zidanes spelares självförtroenden.

Trots att ett massivt försvagat lag spelade på den sista dagen av Serie A-säsongen, slog Juventus fortfarande Bologna 2-1 hemifrån för att göra det fyra segrar från sina sista fem matcher i alla tävlingar. Deras Champions League-statistik denna säsong är ganska speciell också, med nio vinster och tre oavgjorda från sina 12 matcher. Ännu mer imponerande är det faktum att de har släppt in tre mål i tävlingen denna säsong, inklusive två rena lakan mot Barcelona.

Men de står inför en sanslös attack idag, och Real Madrid gör flest mål i tävlingen. De har nätat 32 ​​gånger på bara 12 matcher, och Cristiano Ronaldo har gjort tio av dessa mål, och detta har gjort honom till den bästa målgöraren i Champions League-historien. Vi lägger ett speltips på Ronaldo att göra mål när som helst på 11/10.

Real har endast hållit nollan i en av deras 12 CL-matcher, och vi lägger dessutom ett speltips på båda lagen gör mål på 10/11.

Dessutom rekar vi i slutändan en Juventus vinst, med 2-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!