VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

New York City kunde inte utnyttja deras hemmafördel i mitten av veckan när de spelade 2-2 hemma mot New England Revolution, och deras formsvacka ser ut att fortsätta. De har nu vunnit bara en av sina sista fem matcher i MLS, med två oavgjorda och två förluster.

Speltips New York City FC - Philadelphia Union

Starka på Yankee Stadium

 

Denna dåliga körning har drivit dem ner till 5:e plats i MLS Eastern Conference, åtta poäng bakom ledarna Toronto FC och bara tre poäng inom playoff-zonen.

I rättvisans namn har fyra av deras sista fem matcher varit bortamatcher, och på Yankee Stadium har de en tendens att prestera mycket bättre. Hemma har de förlorat bara en match på hela säsongen och har vunnit tre av sina sex matcher och gjort mål 13 gånger. De har bara hållit nollan en gång, dock.

Borta från hemmet har Philadelphia Union bara lyckats vinna en seger från sina sex matcher och de har förlorat tre gånger i processen.

Med tanke på deras dåliga bortaform ligger fördelen med New York City här, och jag rekar att de kommer göra det fyra segrar från sju på Yankee Stadium. Odds på 4/5 för dem att ta 3 poäng blir vårt speltips. Vi säger det tillsammans med ett betting tips på 2-1 vid 15/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!