VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Portugal snubblade sig fram till Euro 2016-titeln förra sommaren, med deras spelstil kritiserades av många för en brist på spänning.

SPeltips Portugal - Cypern

De misslyckades med att vinna någon av sina första fem matcher i normal tid innan de slog Frankrike 1-0 i övertid i finalen.

De har varit allt annat än tråkiga sedan dess. De har vunnit fem och förlorat två av sina sju matcher sedan, och har gjort enorma 26 mål och släppt in sex i andra änden. Självklart var många av dem mot väldigt underlägset motstånd, men deras 3-2-förlust hemma mot Sverige var onekligen spännande.

Portugal gör mål igen

 

Cristiano Ronaldo har ingått i truppen för Portugals kommande matcher, men varken han eller Pepe kommer spela någon roll i denna match på grund av Champions League-finalen. Istället kommer Nani och Porto-stjärnan Andre Silva sannolikt att leda linjen, och dessa två har 28 internationella mål mellan dem.

Cypern, å andra sidan, är 4:a i sin grupp och redan sex poäng bakom treorna. Deras möjligheter till kvalificering är praktiskt taget obefintliga.

Fem av de sju matcherna sedan Portugal lyfte EM-pokalen har sett dem vinna med minst tre måls marginal, och även utan Cristiano Ronaldo rekar jag att de kommer banka på sitt motstånd här. Cypern har förlorat tre av sina sista sex matcher med två eller flera mål också, så odds på 1.850 för en Portugal -2.0 Asian Handicap-vinst blir vårt speltips. Jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 4-0 vid 8/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!