VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Aberdeen tog ett steg närmare att avsluta på andra plats i skotska Premiership på fredagen då de dunkande på Dundee hemifrån med 7-0. Titelracet är effektivt över och har varit under en lång tid, och det kan matematiskt avslutas på söndag då Celtic bör vinna mot Hearts.

Speltips Aberdeen - Inverness CT

Värdarna är fortfarande i utmärkt skick, och kommer att hoppas på Europa League kvalificering igen den här säsongen. De har vunnit nio av sina tio senaste matcher, med deras enda svacka under denna period i form av en chockförlust borta mot Hamilton. Detta lämnar dem tio poäng från Rangers på 3:e plats och 18 ovan 4:e placerade St Johnstone.

Vid Pittodrie Stadium är saker ännu bättre för Aberdeen. Där de har vunnit sina senaste nio matcher i rad och har inte förlorat på 11 matcher. De har förlorat bara en gång hemma på alla matcher den här säsongen, och det var en 1-0 förlust mot ostoppbara Celtic.

Hemifrån har Inverness CT verkligen kämpat i Premiership. Deras enda seger för säsongen var hela vägen tillbaka i oktober, och sedan dess har de förlorat sex av sina nio bortamatcher i ligan.

Inverness CT befinner sig i en mindre gynnsam situation än sina motståndare, men de har inte gett upp hoppet ännu. De sitter dock längst ned i skotska Premiership, två poäng ifrån Hamilton på 11:e och tre från säkerheten på 10:e plats.

Aberdeen har vunnit fem av sina senaste åtta hemmamatcher med minst två måls marginal, och de har hållit nollan i en imponerande sju av dessa matcher. Samtidigt har Inverness CT släppt in minst två mål i fem av sina senaste nio bortamatcher, så oddsen 1.775 för en Aberdeen -1,5 Asian Handicap ser ut att ha bra värde för mig. Jag rekar det tillsammans med en 3-0 Korrekt målförutsägelse på 11/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!