Enorm vecka för Tottenham

Tottenham drog av något spektakulärt i mitten av veckan då de var värdar åt Champions League-vinnarna två gånger i rad, Real Madrid, på Wembley. De överträffade sina besökare under hela matchen och blev tillslut det första laget att slå dem i gruppfaserna sedan 2012, och de förtjänade fullt ut den 3-1 segern i slutändan.

Detta sätter dem i ett fantastiskt läge i Champions League, och säkrade deras kvalifikation till knockoutrundorna och satte dem tre poäng överst i gruppen, delvis tack vare deras lika imponerande 1-1 oavgjorda på Bernabeu.

Crystal är inget vidare hot

Eagles lyckades få ett poäng hemma mot West Ham sista gången, och deras 2-1 seger hemma mot Chelsea kommer fortfarande att vara fräscht i minnet. De har dock förlorat alla åtta av sina andra ligamatcher och hamrades med 4-1 av Bristol City i League Cup.

Borta från hemmet har Crystal Palace förlorat alla fem av sina Premier League bortamatcher, och har misslyckats med att göra ett enda mål i processen, och mot Spurs kommer de upp mot den 3:e bästa defensiven i ligan.

Vi rekar ett betting tips på Tottenham 3-0, och ett speltips på Tottenham att vinna mot noll.