VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Båda dessa lag kommer att ha sin del att spela i loppet för 4:e plats i Ligue 1, där besökarna har en riktig chans att plocka positionen och därmed en plats i nästa säsongs Europa League.

Speltips St Etienne - Bordeaux

För närvarande är Lyon i en riktigt bra situation på fjärde plats, och är ett poäng före Bordeaux med ett spel i handen på sina rivaler. Bortalaget kommer att förvänta sig ett tufft test när de reser till St Etienne denna fredagskväll.

Hemmalaget var själva i Europa League tidigare den här säsongen innan de åkte ut ur tävlingen mot Manchester United. De föll sedan i ligan där de var i topp 5, men har återhämtat sig de senaste veckorna och har nu bara förlorat 1 match av 7 matcher. De sitter nu på 7:e och kommer att kämpa för att avsluta något högre än det. St Etienne har inte varit bland de högre målgörarna i ligan, som bara gjort 38 mål från 34 matcher den här säsongen. Om de ska försöka klara sig längre fram i tabellen 2017/18, måste de hitta nätet mycket oftare.

Bordeaux har, liksom sina motståndare, varit i bra form, och går in i matchen med bara en förlust av sina sista sex matcher. Lyon har återhämtat sig efter lite skakig form de senaste veckorna och är nu i fin position för att plocka 4:e platsen. Men en seger här för Bordeaux skulle lägga dem tillbaka över Lyon, som inte spelar förrän på söndag.

Med båda lagen nära varandra i divisionen ser vi att det här blir en jämn match, så vi rekar att backa båda lagen gör mål på odds på 3/4 hos Comeon.

För vårt betting tips ser vi matchen landa på 1-1 för odds 5/1 också med Comeon. Dagens speltips för Ligue 1 blir ett kryss.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!