VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det är match 3 i Western Conference semifinalserien mellan två lag från Lone Star State.

Speltips Houston Rockets - San Antonio Spurs

De andra seedade San Antonio Spurs besöker de tredje seedade Houston Rockets denna fredagskväll. Efter att ha förlorat öppnaren stort hemma, jämnade San Antonio ut serien med en 121-96 vinst i match 2 på onsdagskvällen. Spurs har 106-83 all-time ordinarie säsongen och tog tre av fyra denna säsong. Houston har vunnit alla tre tidigare playoffserierna mellan lagen och håller en 11-7 fördel.

San Antonio krossades i seriens öppnare men studsade tillbaka med en stark all-round prestation. Spurs sköt bollen bra men höll bara en fempoängsledning in i fjärde perioden, innan man plockade fullständig kontroll. San Antonio slog Houston 33-13 i sista perioden för att dra iväg, men det kom till ett pris. Tony Parker skadades med knappt nio minuter kvar att spela, som fick en skada på hans vänstra ben: han kunde inte sätta press på det, och transporterades av golvet.

För allt som gick bra i match 1 för Houston såg sakerna ut att gå i motsatt riktning i match 2. Houston sköt bara 44,6 procent från fältet och gick 11 av 34 från trepoänglinjen efter 22 av 50 i öppnaren.

Spurs tog match 2 för att komma tillbaka i serien, men de har en tuff väg framför sig. San Antonio förlitade sig på ledarskapet av Parker och medan det finns gott om spelare med erfarenhet av rotationen, har de inte mycket erfarenhet av Point Guard positionen. Murray är en rookie som kommer att skickas in i några oerhört viktiga minuter, och det finns inget som säger hur han kommer att reagera på den situationen. Vi rekar att Harden går 3 av 17 från golvet igen här också: och lägger ett speltips att Houston tar en 2-1 serieleding.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!