VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Stanley Cup finalen fortsätter i kväll som Pittsburgh Penguins tar sig an Nashville Predators på Bridgestone Arena i Nashville, Tennessee, i match fyra av deras bäst av sju serie.

Speltips Nashville Predators - Pittsburgh Penguins

Penguins tog båda matcherna hemma, medan Preds tog en stark 5-1 seger hemma i match tre. Penguins är 10-3 i de 13 senaste matcherna i denna serie, men hemmalaget är 6-0 i de sista sex.

Penguins är grymma hemma, men skakiga på bortaplan

 

Pittsburgh Penguins vann sina två hemmamatcher i serien och de har varit ett starkt hemmalag hela året, men de kämpade på vägen under den vanliga säsongen och de gjorde det i match tre i serien också. Pens tog en 1-0 ledning bara några minuter in i matchen, men kunde inte göra något mer, och föll i matchen 5-1.

Penguins är försvarsmästarna och det har varit mycket svårt för lag att vinna över dom på isen i år. Preds har nu gått 8-1 hemma i slutspelet hittills och de har bara släppt in 14 totala mål i dessa matcher. Jag rekar en till stark match från Pekka Rinne då Penguins misslyckas med att få mycket från honom, och att hemmafansen får igång offensiven, och att de gör resten för att säkra vinsten och skicka serien tillbaka till Pittsburgh med serien bunden vid 2-2. Hemmalaget har vunnit de sex senaste matcherna i serien och det är där vi rekar vårt betting tips i den här serien.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!