Sydamerikas svar på Champions League går all out Brasilien i denna match när två lag som har upplevt kontrasterande framgång på sistone möter varandra utanför den inhemska arenan.

Atletico Paranaense mot Santos

Santos vann sist, men värdarna bör erbjuda mer motstånd nu

 

Å ena sidan har Atletico-PR kämpat något i Serie A, men å andra sidan gör Santos vad Santos gör och driver på sin verksamhet och har av en anständig säsong hittills.

Santos besökte nyligen denna mark och gick iväg med en 2-0 seger; Det finns dock anledning att tro att värdarna kan bli lite mer konkurrenskraftiga denna gång. Till priserna, är “Båda lagen gör mål” det som sticker ut.

När det gäller besökarna, i alla fall defensivt, skryter de med en rimligt bortastatistik i denna tävling, med bara två mål insläppta hittills; Dock har de bara lyckats hålla nollan en gång.

Sammantaget bör värdarna, som har gjort mål i fyra av sina sista fem hemma, men har inte lyckats hålla nollan en enda gång i den här tävlingen hittills denna säsong, både göra mål och släppa in mål. Därför rekar vi ett speltips på båda lagen på 11/10 med ComeOn, samt ett betting tips på 1-1 vid 11/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!