VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

PSV Eindhoven är åtminstone tänkbara för den holländska titeln efter en stor helg i Holland. De regerande mästarna flyttade till inom fem poäng av topplaceringen, efter Feyenoords nederlag mot Ajax. 

Speltips FC Twente - PSV,

Men de är fortfarande inte i helt säkra att göra anspråk på en plats i Champions League nästa säsong. De kommer förmodligen att behöva ett perfekt avslut på säsongen för att ens avsluta topp två, för att inte ens nämna titeln. Det betyder att de inte har råd att tappa poäng motTwente på torsdag kväll. Kan värdarna skapa en chockvinst?

Det är svårt att se Twente få ut något av denna match, med tanke på att de kommer från ett riktigt jobbigt nederlag. Värdarna förlorade hemma mot Go Ahead Eagles, vilket knappast är den perfekta förberedelsen för en konflikt med de regerande mästarna. Trots den förlusten är Tukkers fortfarande på 7:e plats i tabellen. Medan de är i Europa League play-off platserna, är de förbjudna från att tävla i Europa.

PSV har vunnit med två eller fler mål i 77% av deras bortasegrar, medan de har hållit nollan i 43% av matcher på sina resor. Dessutom har mästarna gjort 54% av deras Eredivisie mål hemifrån. Samtidigt har Twente förlorat med två eller fler mål i 55% av deras ligaförluster.

Inte bara kämpar Twente i ligan, dom har fruktansvärd statistik mot PSV. Mästarna har gjort 18 mål i sina senaste sex möten med Tukkers, och bara släppt in sex i gengäld. Besökarna har lyckats vinna fyra av de fem senaste mötena, som alla har varit på en två mål marginal eller mer. För oss, pekar allt mot en bekväm seger för bortalaget, så vi rekar PSV med -1 Asian Handicap på 93/100 med Comeon. Vi tror också på en 3-1 seger för mästarna, som är 10/1 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!