VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Detta är två lag som gillar att spela bra fotboll och det bör vara en ganska öppen tävling. Valencia har äntligen hittat formen på Maestalla och ser ut att ha övertaget här.

Speltips Valencia - Celta Vigo

De var övertygande 3-0 vinnare hemma mot Deportivo i söndags i lätt en av sina bästa prestationerna av säsongen. 13 poäng av möjliga 15 hemma har styrt dem bort från nedflyttningsstriden och lättade en del av trycket på spelarna som fick oerhörd kritik av fansen tidigare i säsongen. De har fortsatt att göra mål och har nätat 1,57 per match i genomsnitt hemma.

Celtas bortastatistik tyder också på att en hemmaseger är sannolikt här. De har förlorat 50% av deras bortaligamatcher den här säsongen och gör i genomsnittlig bara 0,93 poäng per match på bortaplan. De har släppt in 1,86 mål per match på sina resor vilket har bidragit avsevärt till dessa siffror. En annan sak i Valencias fördel här kan vara Celtas europeiska ambitioner. De tar emot Eibar på söndag i La Liga innan deras besök till Genk i första delen av deras stora Europa League kvartsfinal nästa torsdag. Med inget att egentligen spela för i ligan, kan Celta vara allvarligt frestade att vila flera spelare här och de har redan gjort det vid ett par tillfällen.

Därför pekar mitt finger mot en hemmaseger och jag rekar en vinst till Valencia.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!