VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

PSG måste vinna denna match för att ha någon chans att fånga Monaco och behålla Ligue 1-titeln denna säsong.

Speltips PSG - BastiaFörra helgens 3-1 förlust mot Nice för Unai Emerys lag betyder att Monaco är 3 poäng före sina rivaler med ett spel i handen, vilket gör det 6 poäng om dom kan ta vara på sin fördel. Titelracet har varit enormt spännande denna säsong, då båda topp 2 lagen är i riktigt fin målform.

Vi rekar att denna match kommer vara enkel för hemmalaget, som har strålande statistik på Parc des Princes, där de har vunnit 71% av matcherna hittills. Stjärnan har utan tvekan varit Edinson Cavani, som hittills har plundrat otroliga 31 ligamål, mest av någon spelare i divisionen. När det gäller att hitta en målskytt är han vår rek.

Bastias 1-0 seger hemma mot Rennes i helgen har gett dem en chans att komma ut från Ligue 1 nedflyttnings fighten när säsongen drar mot sitt slut. Det är väldigt tätt i botten, med Bastia bara 2 poäng från säkerhet. Deras problem hela säsongens har varit att hitta baksidan av nätet, något de endast lyckats med 27 gånger hittills.

Vi ser detta som en rutinvinst för PSG. Vårt speltips är ett bet på över 3 mål på odds 5/6 med Comeon. Dessutom lägger vi ett betting tips på en skoningslös 4-0 vinst för PSG, vilket har odds 7/1 även hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!