VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Danmark missade precis EM förra sommaren, men de vill studsa tillbaka från den besvikelsen genom att ta sig till Ryssland nästa år, och hittills går det respektabelt för värdarna.

Speltips Danmark mot Tyskland

Tyskland spelar med B-truppen

 

Danmarks mållösa oavgjorda mot Rumänien i mars lämnar dem 3:a i sin grupp, sex poäng bakom ledarna och favoriterna Polen, men bara bakom Montenegro på målskillnad. Med Danmark, Montenegro och Rumänien som alla vill ha en plats i VM 2018 kommer det att bli tufft, men de har fortfarande en chans att ta sig till en potentiell playoff-plats.

Den oavgjorda i mars gjorde det tre matcher obesegrade för Danmark, och medan två av dem har slutat oavgjort har de vunnit fyra av sina sista åtta matcher och har förlorat bara två gånger. Ett resultat mot Tyskland skulle vara riktigt stort för självförtroendet inför deras resa till Kazakstan på lördag.

Tyskland kommer in i den här matchen innan deras VM-kval match mot San Marino innan de fortsätter till Confederations Cup senare i juni. För detta har de valt ett oerhört oerfaret lag, med Julian Draxler som den mest erfarne spelaren med bara 28 framträdanden. De tre namngivna anfallarna har endast ett framträdanden mellan dem, och Draxler och Jonas Hector är de bästa målgörarna med tre mål.

De är fortfarande en kraft att räkna med med, och det faktum att de har vunnit sju av de åtta matcherna sedan de slogs ut ur Euro 2016 är ett testament till deras styrka som nation. Deras försvagade trupp ger värdarna en bättre chans, dock.

Danmark har förlorat bara två av sina senaste 12 matcher hemma, och med tanke på den oerfarna Tyskland-truppen rekar jag att de kan få ett resultat idag. Odds på 21/20 för en Danmark vinst eller oavgjort dubbelchans blir vårt speltips. Vi säger det tillsammans med ett betting tips på 1-1 vid 11/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!