VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Melbourne City startade denna Hyundai A-League säsong i grym form som de såg ut att kunna matcha den perfekta takten av Sydney FC, men som den ordinarie säsongen går mot sitt slut verkar det som oerhört länge sedan.

Speltips Melbourne City - Adelaide United

De förlorade 3-0 mot Sydney förra helgen, vilket lämnat dem några 26 poäng på drift från Premier League mästarna och med bara tre segrar från sina senaste nio matcher i Hyundai A-League.

Detta sätter dem 4:a i tabellen, och medans de redan är garanterade en plats i Championship rundan, kommer de att vilja komma tillbaka till lite vinnande mindset i de två sista matcherna i grundserien och få lite fart in i slutspelet.

Adelaide United kan ha varit dåliga hemifrån, men de har gjort mål i fyra av sina fem senaste och sett minst tre mål i alla fyra av dessa också. Detta gör oddset 8/11 för Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål riktigt bra, vilket jag rekar tillsammans med 2-2 på 11/1.

Jag rekar även Bruno Fornaroli att göra mål när som helst på 4/6, med tanke på att anfallaren har gjort 17 av Melbourne Citys 44 ligamål den här säsongen och tio av dem har kommit på hemmaplan.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!