VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

SC Freiburg har inte bara säkrat sig ännu en säsong i tyska toppdivisioen, men deras nuvarande position (7:a) är inte långt ifrån sin säsong för fyra år sedan, då sydtyskarna slutade på femte och kvalificerade för UEFA Europa League.

Speltips Freiburg - SchalkeFreiburgs chockerande 3-0 förlust borta mot botten av tabellen Darmstadt 98 förra helgen var dock oerhört överraskande.

Medan värdarna har överträffat förväntningarna denna säsong har Schalke 04 gjort det motsatta. Schalkes 4-1-seger borta mot Bayer Leverkusen har gett Markus Weinzierls lag något hopp om europeisk kvalifikation – Schalke är fyra poäng bakom 6:e placerad Werder Bremen – men deras svaghet har den här säsongen varit oförmågan att konsekvent producera vinnande prestationer på bortaplan. Schalke har den 5:e sämsta bortastatistiken i Bundesliga (W3 D4 L8).

När det gäller vårt speltips, trots att Schalke kämpar på bortaplan, rekar vi inte värdarna att utklassa. Åtta av Freiburgs nio hemmavinster har varit med bara ett mål (89%), medan Schalke har gjort minst ett mål i 73% av deras matcher på vägen. Freiburg har vunnit 2-1 i 29% av matcherna på Schwarzwald-Stadion – så vi lägger ett betting tips på det med 11/1 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!