VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Både Hamburger SV och Mainz 05 sitter på 33 poäng, med sistnämnda som står utanför nedflyttnings zonen på målskillnad ensam.

Speltips Hamburg - Mainz060

Trots att de tagit 20 poäng från sina sista 13 Bundesliga matcher (W6 D2 L4), ligger Markus Gisdols Hamburg på platserna för nedflyttningsplayoff, och bara fyra poäng över automatisk nedflyttning. Hamburgs momentum har dock blivit framkallat av sina framträdanden hemma, så även om Hamburg kommer in i denna med 3 förluster i rad, så bör dom känna att dom har bra chanser.

Mainz 05 finner sig strax utanför nedflyttningszonen efter förra helgens dödliga 2-1-förlust hemma mot Borussia M’gladbach. Även om Mainz har haft några imponerande resultat de senaste veckorna, med vinst 1-0 hemma mot Hertha Berlin och oavgjort 2-2 på bortaplan mot inga mindre än Bayern München, har deras tidigare fem matcher, som alla slutat i förluster, lämnat dem i en mycket svår position med bara tre matcher kvar.

Hamburg är favoriterna här den 11/8 med Comeon, men vi rekar att säkerheten är i mål på söndag. Därför lägger vi ett speltips på över 2,5 mål och båda lagen gör mål på 21/20 med Comeon: även om Hamburg har bland den bästa hemmastatistiken i Bundesliga sedan slutet av november (W7 D2 L1), kom chockerande 2-1 förlusten hemma mot botten av tabellen Darmstadt 98 och kastade en nyckel i mixern.

Vi lägger dessutom ett betting tips på 2-1 Hamburg, på 8/1 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!