VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Udinese bör vara massivt besvikna på deras 4-0-förlust mot Bologna förra helgen, men de kommer vara glada att återvända hem.

SPeltips Udinese - AtalantaZebrette har utmärkt form på Dacia Arena, där de har vunnit tre matcher på rad. Kommer de kunna fortsätta den briljanta perioden när femte placerade Atalanta reser dit idag?

Besökarna har en strålande säsong, och de verkar väldigt säkra på ett avslut bland topp fem. La Dea vill ha en automatisk plats i Europa League, och att avsluta topp 5 innebär att dom slipper starta säsongen i juni, med playoffs till Europa League. Juventus kunde dock inte lämna den här marken med tre poäng i mars, och Udinese har vunnit varje hemmamatch sedan den oavgjorda mot mästarna. De har haft en stark offensiv hemma mot de stora lagen, och har hittat nätet mot AC Milan, Inter och Napoli tillsammans med en 1-1 oavgjord mot ledarna.

Värdarna har sett båda lagens göra mål i fem av deras sista sex hemma, medan la Deas sista fyra matcher har sett båda lagen hitta nätet. Deras senaste matcher pekar på mål, liksom lagens möten under de senaste åren. Fyra av de fem senaste mötena mellan dessa två på Dacia Arena har sett båda lagen göra mål, dessutom var det alla de sista fyra mötena. Udinese sparkade tre förbi Atalanta i den sista matchen mellan dessa lag, och vi rekar oss att värdarna kommer att göra mål igen denna söndag. Vi lägger ett speltips på Båda lagen gör mål, som prissätts till 4/6 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!