VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Coritiba välkomnar de regerande mästarna Palmeiras i en av brasilianska Serie A:s mer intressanta matcher i mitten av veckan.

Speltips Coritiba - Palmeiras

Historien signalerar en hemmavinst

 

Estádio Major Antônio Couto Pereira har inte varit en lycklig jaktplats för besökarna under de senaste 20 åren, då laget inte har vunnit i Coritiba i de senaste 14 matcherna och de förlorade dessutom 8 i processen.

Deras senaste prestationer har inte heller gett Palmeiras fansen stora orsaker till hopp. Laget har tagit bara fyra poäng från de fyra öppningsmatcherna och anländer utan vinst i de senaste tre. Cucas män kom in i säsongen som titelfavoriter, men måste börja hämta poäng snarare än senare om de ska leva upp till den taggen.

”Verdao” har nu inte ens hittat nätet de senaste tre, i stark kontrast till det laget som slutade förra säsongen som landets bästa målgörare. De lär vara missnöjda med att inte ha vunnit i helgens 0-0 hemmamatch mot Atletico Mineiro, då de missade en straff och dominerade det mesta av matchen, men måste hitta mer av en klinisk kant när de reser till ett Coritiba i utmärkt form.

Vårt speltips blir värdarna med skydd i händelse av oavgjort, med fantastiska odds på dubbla pengar. Vi rekar att hemmalaget bör åtminstone kunna begränsa Palmeiras felskjutande offensiv, men vi tror att de kommer vinna med 1-0, som de har gjort i sina sista två matcher.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!