VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Bayern Münchens 20 obesegrade matcher i rad (W18 D2) över alla tävlingar fördes till ett slut i en knepig bortamatch mot Hoffenheim på tisdagen. 

Speltips Bayern München - Borussia Dortmund

Bayern är fortfarande långt uppe på toppen av Bundesligaberget, så denna 1-0 förlust är bara en liten fläck på deras annars extrema form 2017. Inom loppet av en och en halv månad har bayrarna tagit sig till kvartsfinalen i Champions League med en 10-2 sammanlagd seger över Arsenal, hittade sin väg fram till semifinalen i DFB Pokal, och vann alla sina tidigare fem ”to nil” i Bundesliga.

Efter en nedslående första halva av säsongen, har Thomas Tuchels Borussia Dortmund drivs sig bekvämt inom topp fyra tack vare en stark start på det nya året. Även förra helgens 1-1 i ”Revierderby” mot Schalke 04 var utan tvekan ett tråkigt resultat, men Dortmunds 3-0 seger hemma mot Hamburger SV på tisdag bör hjälpt till med självförtroendet. Denna lördagens fixtur borta mot rivalerna Bayern München är utan tvekan den tuffaste matchen av säsongen, och Dortmund kan visa sig otroligt svåra att slå, med segrar i sju av sina senaste nio bortamatcher (W7 D1 L1), med enorma målskillnaden på 25-5.

Huruvida Bayern München kan hålla en annan nollan hemma är det enda svåra här. Med tanke på att båda lagen har gjort mål i 77% av Borussia Dortmunds bortamatcher och att BVB har Bundesligas skyttekung, Pierre-Emerick Aubemayang (25 mål), kan mål i båda ändar inte vara uteslutet. Aubemeyang har gjort åtminstone ett mål i var och en av sina sista sju bortamatcher i alla tävlingar (en hat-trick, två dubblar och fyra singlar = 11 mål totalt), jag rekar honom att göra mål på 7/5 med Comeon. Samtidigt är Bayern Münchens Robert Lewandowski i mycket bra form.

Jag rekar en 3-1 Bayern München vinst på 11/1 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!