VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Uppflyttning till Bundesliga är målet för värdarna Eintracht Braunschweig (BTSV) och deras 1-0 seger borta mot 1860 München förra helgen innebär att de kommer in i denna efter två vinster i rad.

Speltips Eintracht Braunschweig - Union Berlin

Braunschweig ligger på delad förstaplats för minst antal förlorade matcher (fem) av alla lag i den tyska andranivån, och deras envishet att inte besegras (W17 D9 L5) har väldigt mycket hållit dem kvar i racet för en av de tightaste uppflyttnings figherna som Bundesliga 2 har sett. Bara tre poäng separera 2:a placerade Braunschweig och besökarna Union Berlin (på 4:e plats) inför den här matchen.

Union Berlin startade 2017 starkt genom att gå obesegrade genom åtta matcher (W7 D1), men deras senaste förluster mot Stuttgart högst upp i tabellen, och 3:e placerade Hannover 96 kommer säkert att ha skiftat deras självförtroende i en annan riktning. Union jobbade in en bekväm 2-1 seger hemma mot Sandhausen förra helgen, och det har varit deras form på eget gräs, inte på bortaplan, som har hållit dem så pass högt som dom är i tabellen – Berlinarna har vunnit alla utom en av sina sista åtta hemmamatcher (W7 L1). Unions bästa någonsin liga finish i Bundesliga 2 var förra säsongen (6:a) och det skulle kräva seriösa mängder otur för dem att inte förbättra det denna säsong.

När det gäller vårt betting tips saknar Union Berlin några viktiga spelare i offensiven, vilket borde ge värdarna en rejäl fördel. Vi rekar att Braunschweigs styrka hemma – BTSV har vunnit 73% av matcherna på Eintracht-Stadion, 36% av dem var 2-1 vinster – ser riktigt bra ut i kontrast till Unions svagare form på bortaplan. Som sådant blir vårt speltips att Braunschweig plockar ytterligare en 2-1 vinst på 8/1 med Comeon denna måndag.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!