VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

NHL Stanley Cup Final action i kväll och Nashville Predators kommer ta sig an Pittsburgh Penguins på PPG PAINTS Arena i Pittsburgh, PA i match fem i deras bäst av sju serie.

Speltips Pittsburgh Penguins - Nashville Predators

Penguins är otroliga på hemmaplan

 

Penguins vann de två första matcherna i serien och Predators kom tillbaka för att knyta serien genom att vinna båda matcherna hemma. Hemmalaget är nu 7-0 de sista sju matcherna i serien.

Nashville Predators har varit ett starkt hemmalag i slutspelet eftersom de har gått 9-1 på Bridgestone Arena i eftersäsongen hittills. Preds föll bakom i serien med 2-0, men har jämnat ut serien genom att vinna båda matcherna hemma och det var faktiskt ganska enkla vinster då Preds slog Penguins med 9-2 över de två matcherna. De tar sig an den bästa offensiven i ligan men lyckades hålla dem till bara två mål i de två matcherna. Preds har nu släppt in bara ett mål i sju av deras 10 postseason hemmamatcher i år.

Detta har förvandlats till en riktigt grym serie som kan gå alla sju matcherna. Penguins har varit ett starkt hemmalag hela året eftersom de har gått 40-13 totalt här på PPG PAINTS Arena, däribland 9-3 i eftersäsongen. Preds har gått 5-5 i eftersäsongen på bortaplan hittills. Vi rekar att Penguins bör vinna och lägger ett speltips i form av en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!