VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Honduras gör resan till Mexiko i torsdagens VM-kvalmatch.

Speltips Mexiko - Honduras

Båda lagen har spelat  bra över de senaste VM-kvalmatcherna, men befinner sig i olika positioner inför denna match.

För Mexiko har det varit business as usual. El Tri har kvalificerat sig för varje världscup sedan Italien 1990 (varifrån de var förbjudna). Kvalificering för världscupen 2014 var något mer komplicerad, då laget behövde spela play-offs för att ta sig till Brasilien, men den här gången ser det ut som att det är mycket smidigare segling.

Mexiko leder gruppen av en anledning

 

Efter fyra matcher i den här VM-kvalgruppen ligger laget redan på 10 poäng, och har redan en 6-poängs marginal på 4:e placerade USA. En utmärkt 2-1 seger borta mot den motståndaren skickade iväg saker till en bra start och det har sedan följts upp av starka vinster över Costa Rica och Trinidad och Tobago, samt ett bra poäng på bortaplan i Panama.

Mexikos 4 matcher hittills har snittat bara 1.5 mål per match, och 8 av deras senaste 11 hemma vm-kvalmatcher har slutat i under 2 mål.

Mot ett sådant skott-blygt motstånd på vägen rekar vi ett speltips på att värdarna vinner och under 2,5 mål. I huvudsak gör du bäst i att betta Mexiko för att vinna matchen med 1-0 eller 2-0. Vi rekar det senare av dem som det mer troliga, och det blir vårt betting tips.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!