Argentinska laget Lanus är värdar åt bolivianska The Strongest i tisdagens Copa Libertadores runda, bäst av 16, i andra benet.

Lanus

Ett mirakel på hög höjd

Det är värdarna som befinner sig i förarsätet; Efter att ha uppnått nästan det omöjliga och säkrade ett resultat på La Paz höga höjd, med en 1-1 oavgjord. Det kunde ha varit ännu bättre för El Granate om de inte släppt in i 92:e minuten, men en oavgjord var minst vad The Strongest förtjänade efter att dominerat matchen nästan hela tiden.

Lanus är grymma hemma

Det kommer sannolikt att vara en annan historia den här gången, med den enorma höjden borta, och Lanus tillbaka på hemmaplan, som de har visat sig vara så starka på. Jorge Almiróns trupp har nu vunnit sina senaste 5 tävlingsmatcher, där dom gjort i genomsnitt 2,4 mål per match, och mer anmärkningsvärt, inte släppt in ett enda mål.

Självförtroendet är högt i Lanus-lägret, och med den nya argentinska säsongen på ingång, kommer Lanus att hoppas på en stark säsong, både hemma och senare i Libertadores. Få förändringar i truppen har gjorts under det här uppehållet, men deras goda form är kvar, med segrar över Talleres och Belgrano i Cordoba.

Vi rekar ett betting tips på att Lanus vinner To Nil, och ett speltips på en 2-0 Lanus vinst.

Oddsbonusar och spelbolag? Klart vi har koll på dom, också! Kika här.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!