Vi klarar oss utan Zlatan.

Det fanns några allvarliga bekymmer om Sveriges chanser framåt när Zlatan Ibrahimovic gick i pension från den internationella scenen för två år sedan, men de har lyckats övervinna detta hinder och kvalificerade sig för sommarens VM.

De lyckades överträffa Nederländerna i kvalificeringen innan de chockerande slog ut Italien i slutspelet, och med ett mer lagbaserat tillvägagångssätt kommer de att hoppas ta sig ur deras grupp i Ryssland denna månad.

Ibrahimovic är inte en lätt spelare att ersätta, men både Marcus Berg och Ola Toivonen har stigit upp och ökat sitt målhot. Det har dock varit Sveriges försvar som har tagit stället. De har släppt in bara sex mål i sina sista tio matcher och har hållit nollan i sex av dessa matcher.

Detta inkluderar nollan förra helgen när de mötte Danmark i den första av sina två vänskapsmatcher. Den mållösa oavgjorda var ganska oinspirerande, men det ser ganska bra ut för deras chanser mot Mexiko och Sydkorea i gruppfasen.

speltips banner

Peru har väntat länge på detta

Peru har väntat över tre decennier för att återvända till VM-scenen, och de har fått en enorm ökning före kickoff. Paolo Guerrero har varit deras kapten och talisman i flera år, men veteran-anfallaren såg ut att missa sin dröm på grund av ett kontroversiellt dopningsförbud. Det beslutet har blivit tillbakadraget, och Guerrero markerade sin återkomst mot Saudiarabien i helgen.

Peru vann matchen 3-0, och det sträcker deras obesegrade period till 14 matcher totalt. Detta inkluderar matcher där dom undvikit förlust mot Argentina, Uruguay, Colombia och Kroatien, så medan de kan vara underdogs i sommar, är de verkligen ett lag att se upp för.

Precis som sitt motstånd, är dom defensivt duktiga. Peru har hållit nollan i 5 av deras sista 6 matcher. Båda lagen har gjort mål i bara 2 av Sveriges sista 10 matcher, och 2 av Perus sista 8. Detta gör att Båda Lagen Gör Mål – NEJ ser ut som ett riktigt bra bet.

Vi rekar det, och 0-0.