Leipzig är stora favoriter.

Europa League-gruppfasen börjar komma lite närmare nu för lag som är involverade i det längre kvalificerade formatet. Bundesliga laget RB Leipzig är ett av de lag som förväntas nå dit och de startar som starka favoriter före torsdagens första ben mot Universitatea Craiova i Rumänien.

RB Leipzig nådde detta skede genom att ta sig genom en fixtur mot Häcken i Sverige under den sista omgången. En 4-0 hemmavinst i 1:a benet tog effektivt bort allt tryck för returmatchen, och de hoppas på en upprepning här. Tyskarna hade ett bra lopp i den här tävlingen förra året, då de nådde kvartfinalen, efter att de åkt ut ur Champions League – och de borde vara väl kapabla att vinna en till knockout match här.

speltips banner

Bra säsong för bortalaget.

Universitatea Craiova är den rumänska cupens vinnare från förra säsongen och de slutade också 3:a i sin inhemska liga, så de hade en mycket bra säsong, särskilt eftersom de reformerades för bara fem år sedan. Detta kommer att bli deras 43:e match i den här tävlingen och de har ett vinstförhållande på nästan 50%, men de har inte startat många matcher som sådana tydliga underdogs.

Vi rekar ett betting tips på RB Leipzig 2-0.