VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Juventus gjorde någonting förra veckan som inget annat lag den här säsongen har gjort, de slog Monaco 2-0 på Stade Louis II och stoppade Ligue 1-ledarna från att göra mål hemma för första gången sedan november 2015, vilket satte Turin-jättarna i en grym position för att nå Champions League-finalen.

Speltips Juventus - Monaco

De följde upp detta genom att vila en mängd viktiga spelare i deras Serie A match mot Torino på lördagskvällen, och så småningom blev den matchen 1-1 trots att deras besökare spelade den sista halvtimmen med tio män. De har råd att göra det dock med sina sju poängs ledning i Serie A, med bara tre matcher kvar.

Juventus lyckades förlänga sin obesegrade period till sju matcher i alla tävlingar, och det faktum att de lyckats hålla nollan i fem av dessa är imponerande. För att göra saker ännu mer imponerande kom två av dessa rena lakan mot Barcelona, ​​vilket innebär att de nu har hållit nollan i nio av sina 11 Champions League matcher den här säsongen.

Hemma har de inte förlorat en match i någon tävling sedan början av förra säsongen, och de har inte förlorat med två mål sedan en 2-0-förlust mot Bayern München hela vägen tillbaka i 2013. Det ser inte ljust ut för Monaco.

Besökarna har de bara lyckats plocka tre segrar på bortaplan från sina åtta Champions League-matcher den här säsongen, visserligen har dom gjort 12 mål, men har släppt in 15 i andra änden. Att de ska komma tillbaka från ett två måls underskott mot Juventus med ett sådant ogenomträngligt försvar, ser rentav omöjligt ut för Jardims män.

Monaco måste attackera idag, och med Juventus så förödande i båda ändarna av planen rekar vi att detta kan stava besvär för besökarna. Värdarna har vunnit nio av sina sista tio hemma med mer än ett mål, så odds på 2.075 för vårt speltips, en Juventus -1.0 Asian Handicap vinst, ser ut att erbjuda utmärkt valuta för pengarna. Jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 2-0 vid 7/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!